Ledning

Johan Åskogh Verkställande Direktör

Ekonom, Stockholms Internationella Handelsskola

Johan har över tio års erfarenhet från fastighetsbranschen och är verkställande direktör för Backaheden Fastighets AB. Han har tidigare varit CFO på Mengus Stockholm AB och redovisningsekonom på Matrisen Redovisning och Rådgivning AB.

Tel: +46 8 402 53 81

E-post: [email protected] 

Ingeborg Magnusson Investerarrelationer

Ekonom med magisterexamen samt fil.kand. i rättsvetenskap, Stockholms Universitet

Ingeborg har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är ansvarig för bolagets relationer med investerare. Ingeborg har tidigare arbetat för Pareto Securities i New York och Stockholm med inriktning på marknadsföring och public relations.

E-post: [email protected] 

Johan Ahlström Teknisk förvaltning

Fastighetsförvaltning, John Ericsson Institutet

Johan är ansvarig för fastigheternas tekniska underhåll och tillhörande administration. Johan har tidigare arbetat på Sveriges Bostadsrättscentrum (SBC), Valvet Förvaltning och Nabo i roller som byggprojektledare, fastighetschef och teknisk chef.

Tel: +46 8 402 53 86

E-post: [email protected] 

Eva Björkman Finansiell förvaltning

Redovisning

Eva har över 20 års erfarenhet från koncernredovisning och rapportering. Eva kommer senast från Humlegården Fastigheter där hon arbetat som redovisningsekonom och har tidigare arbetat på Jernhusen och Dalkia som redovisningsekonom.

Tel: +46 8 402 5395

E-post: [email protected] 

Backaheden Fastighets AB

Backaheden Fastighets AB äger, förvaltar, utvecklar och förädlar ändamålsenliga fastigheter i nära samarbete med dess hyresgäster. Fastigheterna är anpassade och belägna för att i största möjliga mån utgöra ett verktyg till våra kunder för att kunna skapa värde i sin affär gentemot slutkund.